Vragen (V)uurtje Joost Hamminga

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is onze doelman Joost Hamminga aan de beurt.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
vorig seizoen waren jullie op zoek naar een keeper. toen besloot ik mede omdat Gerdien in Mussel woonde te gaan keepen bij de SV. Bovendien wilde ik graag promoveren!

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Een dikke bal gehakt mayo!

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Winnen is fijn, verliezen vind ik heel vervelend, maar als de wedstrijd sportief en eerlijk verloopt kan ik er prima mee leven.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
PSV! van jongs af aan waren mijn pa en mijn broer voor Ajax.. dus wilde ik PSV aanmoedigen. altijd zo gebleven..

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
Niet echt een favoriet. Ik ben ook niet echt een trouwe bezoeker van wedstrijden. Ik kijk liever thuis, als ik moest kiezen ging ik denk ik voor het stadion van Vitesse. Die ken ik het beste en vind ik altijd erg mooi!

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Messi, zonder twijfel. Wat hij kan met een bal, da

t is echt genieten.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Darten en tafeltennissen!

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Mcdonalds!

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Een dikke vette Big Tasty!

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Hardstyle!

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik ben elektricien bij Leijdsman installaties in Groningen.

Vraag 12: Hillie Wilkens: Joost Hamminga: waarom kom jij vanuit Groningen naar Mussel toe om te voetballen en hoe bevalt je dat?
Het leek me een leuke uitdaging en een gezellige hechte club. Nou, dat klopt zeker. Ik kon het daarbij mooi combineren met mijn weekenden in Mussel bij mijn vriendin.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Een vraag voor Len Groenewold; hoe verliep je voetbalcarrière vanaf het moment dat je ging voetballen? en plannen voor de toekomst?

Joost bedankt voor je antwoorden. Voor volgende week is Len Groenewold aan de beurt. Len je kan de vragen binnenkort verwachten. Iedereen alvast een sportief weekend toegewenst.