Vragen (v)uurtje Lars Hemmes

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is Lars Hemmes aan de beurt hij mag 2018 aftrappen in deze rubriek, werd genomineerd door zijn eigen broer. Benieuwd naar de antwoorden van de “kanon van Mussel”, lees dan snel verder.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Omdat mijn vader en broer ook bij SV Mussel hebben gevoetbald. Toen ik vijf jaar was ging ik af en toe bij mijn broer (Niek Hemmes) kijken. Dit vond ik zo leuk dat ik er zelf ook  ben gaan voetballen. En verder is het natuurlijk een fantastische club. Kijk maar eens rustig om je heen als je op sportpark ‘De Slenk’ bent.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Ik vind het altijd wel lekker om een mooi muziekje op te hebben in de kleedkamer. Verder moet ik in de kleedkamer altijd naast Erwin Wijnholds zitten, want hij bereidt zicht altijd optimaal voor de wedstrijd. Sommigen moeten altijd je spullen afpakken of verstoppen, maar dat zie je Erwin niet doen.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Winnen is natuurlijk altijd mooi, dat gaat prima! Met verlies is dat wel minder. Als wij echt alles hebben gegeven en de tegenstander is gewoon beter, dan heb ik er wel snel vrede mee.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
AFC AJAX, omdat ik vroeger als kind daarvan allemaal spullen had. Waarom ik die had, weet ik niet. Maar daardoor ben ik wel Ajax supporter geworden. En laten we eerlijk zijn, het is ook de beste club van Nederland.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
Signal Iduna Park  lijkt mij de mooiste voetbalstadion. Ik ben er nog nooit geweest, maar als ik borussia dortmund zie spelen met ‘die Gelbe wand’, dan krijg ik al kippenvel.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Waar Rene Brinks nog moest twijfelen tussen Richard Wubs en Messi, is het voor mij zeker  de eerstgenoemde. Wat Rene al zei; ‘Het is ongelooflijk waar deze man tot in staat is’.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Ik mag graag bij mijn vrienden zitten en leuke dingen doen. Ook vind ik het leuk om even te darten of achter de playstation te zitten.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Richard zegt altijd dat ik alles eet. Vraag dit maar aan hem, hij weet het vast wel.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Dit weet Richard ook het beste.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Ik vind eigenlijk alles wel leuk. Ik mag vooral naar de TOP 2000 luisteren.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik werk bij Stichting Sprank als persoonlijk begeleider. Daarnaast werk ik bij schildersbedrijf Hemmes.

Vraag 12: Broer Lars. Hoe stond/zat je langs de kant ten tijde van je blessure van een paar jaar terug ?
Doordat ik een nieuw kruisband heb gekregen, heb ik een ander halfjaar niet kunnen voetballen. Dit vond ik in het begin erg vervelend, want ik mag gewoon graag voetballen. Op gegeven moment heb ik mij daarbij neergelegd en hard getraind om weer te kunnen voetballen. Helaas is dat nog niet gelukt, maar ik sta wel weer op de velden.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Harrie Wijnholds, Hoe kan het dat jij en je familie zo betrokken zijn bij SV Mussel.

Lars bedankt voor het invullen van de vragen. Harrie Je kan de vragen binnenkort verwachten. Wat nog een vraag blijft is waar we Lars in de nacht voor wakker kunnen maken. Binnenkort Richard maar even uithoren op het voetbalveld. Bedankt voor het lezen en iedereen natuurlijk nog een gelukkig 2018 gewenst.