Vragen (V)uurtje Len Groenewold

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is Len Groenewold aan de beurt. Begonnen bij TEVV en via SJS uiteindelijk bij onze mooie club terecht gekomen.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Ik in 2007 de overstap maakte vanaf SJS. O.a. Mark Mulder en Martijn Folkers hebben mij over gehaald om te komen voetballen bij de SVau.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Stevig ontbijt!

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Wanneer we een wedstrijd verliezen dan probeer ik deze zo snel mogelijk te vergeten, wel kijken waar het nu fout ging. Winnen is altijd fijn.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
Liverpool. Machtige club, mooi voetbal. En daar bovenop vind ik Jurgen Klopp een fantastische coach.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
Ben vorig jaar voor het eerst naar het Westfalenstadion geweest. Wat een sfeer en belevenis

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Yaya Touré. Fysieke speler, bal afpakken en inleveren. Verder verricht hij veel werk op het middenveld.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Mag graag veel andere sporten beoefenen. Net  vorig jaar mijn motor rijbewijs gehaald. Nu aan het kijken voor een motor.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Ik hou van veel verschillend eten. Een gerecht met zalm is altijd goed.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Niks.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Veel verschillend muziek. Mag graag naar jaren 80 muziek luisteren.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik werk nu als ambulant begeleider in de jeugdzorg

Vraag 12: Joost Hamminga: een vraag voor Len Groenewold; hoe verliep je voetbalcarrière vanaf het moment dat je ging voetballen? en plannen voor de toekomst?
Ik begon bij TEVV op 6 jarige leeftijd. Op mijn 10e ben ik naar SJS gegaan en vanaf mijn 16/17e voetbal ik bij de Mussel. Zo lang ik kan voetballen blijf ik dat doen, al hoop ik dat we snel promotie maken naar de 4e klas!

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Ronnie Kluitenberg, Wat heeft je doen besluiten te gaan voetballen? Aangezien je fanatiek wielrenner was, en waarom bij de SV Mussel?

Len bedankt voor je antwoorden, volgende week is Ronnie Kluitenberg aan de beurt. Je kan de vragen binnenkort verwachten. Iedereen alvast een sportief weekend toegewenst.