Vragen (v)uurtje Manda Wijnholds

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is onze kantine juffrouw Manda Wijnholds aan de beurt.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Ik voetbal zelf niet. Ik kwam altijd al bij de SV voetbal kijken en training. En toen ik een jaar of 14/15 was ben ik samen met Dina gevraagd om de programma boekjes te verkopen.. Toen ik 16 was ben ik gevraagd of bardiensten te draaien.. en dit doe ik nog steeds.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)

Ik kijk elke zaterdag wat de programma is van die dag. Proberen alles op tijd klaar te zetten in de kantine, zodat het allemaal goed verloopt in de kantine.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?

Kijk, als er gewonnen wordt, is het in de kantine vaak ook een stuk gezelliger. Het is natuurlijk altijd leuker om te winnen. Bij verlies is dat even balen, maar ook dan is het vaak wel gezellig in de kantine 😊
Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
Ja, laat ik toch maar Liverpool als antwoord geven. Kijk, mijn broer Johan is fan van Liverpool en ik doe vaak wedstrijden samen kijken met hem. Ik ben zelfs 2 keer mee geweest naar het Anfield voor een wedstrijd. Op die manier wordt je zelf ook een klein beetje fan er van. Wees eerlijk, het is toch ook een leuke club 😊

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
Dat is dan natuurlijk  Anfield. Ik ben sowieso nog niet in zo heel veel stadions geweest en wel bij Anfield. Het is er sowieso erg leuk. De hele sfeer die er is, erg leuk!

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Haha, ik ken niet zo heel veel voetballers, dus laat ik toch maar 1tje van Liverpool kiezen, omdat ik die natuurlijk wel ken. ik ga dan voor Lallana, waarom? Omdat ik er een shirtje van heb, haha.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Catannen! Ik ben echt gek op Kolonisten van Catan. Ik speel dit dan ook erg vaak. ook hou ik erg van muziek (helaas zelf niet zo muzikaal) Ik ben wel geregeld te vinden bij een concert. Toevallig gister nog bij Sam Smith geweest 😉

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Oei, ik vind zoveel wel lekker.. Als ik dan echt moet kiezen wordt het toch een Kapsalon van Ramses. We hebben vrijdags altijd Ramses-dag bij pa thuis, kan me er altijd weer zo op verheugen. Haha.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Ik heb het liefste dat mensen me laten slapen…

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Ik heb best wel veel muziek wat ik leuk vind. Nickelback is wel 1 van mijn favoriete bands. Ik ben 2 jaar geleden bij een concert geweest van hen en ik ga in juni weer heen. Ook Ed Sheeran ga ik bezoeken in juni, wat ik erg fantastisch vind. We luisteren ook
vaak Arrow Classic Rock
😊

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik werk al 6 jaar als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg.

Vraag 12: Nico Blok: Het volgende vragen (V) uurtje mag/moet worden ingevuld door Manda Wijnholds. Manda is een heel trouwe supporter en kantinejuffrouw van de SV Mussel en als je haar een week niet ziet op het sportpark dan is er toch echt iets aan de hand. Ik ben dan ook wel benieuwd waarom de SV Mussel haar zo trekt en hoe ze het vindt als kantinejuffrouw van de SV?
Haha, dan is er zeker iets aan de hand als ik er niet ben. Ik ben graag bij de SV, voel me er thuis en vind het gezellig. Als ik bijvoorbeeld een late dienst heb gewerkt in de zorg op een donderdag, dan moet ik na werktijd nog eventjes langs te kantine om wat te drinken. Als kantine juffrouw vind ik het nog altijd erg leuk om te doen.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?Gerwin Lichtenberg.Jij bent ook al heel lang bezig voor de SV. Je hebt al allerlei dingen gedaan en nog steeds. Van Kantine tot wedstrijden vlaggen. Wat vind je het leukste om te doen en waarom?

Manda bedankt voor het invullen van de vragen. We wensen je natuurlijk nog veel plezier toe bij de SV. Volgende week is Gerwin Lichtenberg aan de beurt, je kan de vragen binnenkort verwachten. As zaterdag staat de derby SV Mussel 1 – Seta 1 op de programma, het wordt vast gezellig druk op ons mooie sportpark. Vanuit hier alvast een sportief weekend gewenst.