Vragen (V)uurtje Patrieck Poker

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is Patrieck Poker aan
de beurt. Speler van Mussel 3.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Ik er een clubgevoel heb en ondanks dat ik wel eens uit de bocht vloog tijdens wedstrijden ben je er op de eerste plaats een medemens.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Ik sta op met gezonde spanning dus een bakkie doen, dan mijn tas nakijken en opnieuw inpakken ondanks dat ik die de vorige avond heb ingepakt. Onderweg muziek aan om een beetje tot rust te komen.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Verlies had altijd effect op mijn weekend omdat winst meer energie geeft voor het weekend en om op maandag weer opgeladen aan het werk te gaan. In groepje 3 is dit minder omdat plezier voorop staat.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
PSV, de historie van de club, de grootheden die betrokken waren en zijn bij de club.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
De Kuip, de sfeer daar is niet te evenaren.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Ik heb niet zozeer 1 favoriet, ik kon erg genieten van de oude legendes: Bergkamp, van Breukelen en Rivaldo maar nu geniet ik elke keer weer van Marc-André ter Stegen en Eden Hazard.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Naast het voetbal ben ik actief in kinderwerk en ook daarmee bezig met een voetbalproject en verder fotografie en fytotherapie.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Kapsalon

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Paintball/airsoft en softijs.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
(Classic) Rock

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik werk in de sauna en binnenkort nog een opleiding er naast maar welke opleiding dit precies gaat zijn is nog even uitzoeken.

Vraag 12: Patrieck Poker, waarom speel je bij SV Mussel en waar sta je liever op doel of in het veld en waarom?
Ik ben bij Mussel gaan voetballen door familie. Ik heb veel familieleden die lid waren. Ik geniet van zowel in het veld als in het goal dus een keuze maken is erg moeilijk.In het doel is de spanning van de laatste verdediger zijn en in het veld is het samenspel een uitdaging. Met wat training is de kans groter dat ik ook wel weer het doel ga verdedigen.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Het zal niemand verbazen maar niemand minder als mijn kleine broertje Percijn Poker. Je hebt nog niet zoveel gespeeld maar wat zijn je sterke punten in het spelletje en hoe ga je die inzetten bij de SV?

Patrieck, bedankt voor het invullen van de vragen. We wensen je veel succes toe bij het derde elftal. Volgende week is Patrieck zijn broertje Percijn aan de beurt. Percijn je kan de vragen binnenkort verwachten. Iedereen alvast een sportief weekend toegewenst.