Vragen (V)uurtje Percijn Poker

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is Mussel 3 zijn supersub aan de beurt.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Ik na 11 jaar niet te hebben gespeeld het voetballen begon te missen, maar ook omdat
Patrieck mij wekelijks vroeg om bij de SV te komen 😉

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
’s Ochtends mijn tas 2x (3x,4x) controleren, in de auto richting het voetbalveld goeie muziek op en in de kleedkamer doe ik eerst mijn sokken aan voordat ik mijn schoenen aan doe.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Aangezien we onze eerste wedstrijd hebben gewonnen kan ik wel zeggen dat winnen altijd beter voelt als verliezen, maar uiteindelijk gaat het mij toch meer om het plezier zowel in het veld als in de kantine.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
FC Barcelona. Manier van voetballen, de Iconen die er spelen/hebben gespeeld

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
Sportpark de Slenk, de sfeer die je proeft als je met het 3e elftal voor een uitverkocht sportpark speelt is geweldig.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Zowel Lionel Messi als Andrés Iniesta. Zij weten mij telkens weer te verbazen met hun kijk op het spelletje en manier van spelen.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Concerten, Theater, Gamen.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Pasta Carbonara.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Probeer mij eerst maar eens wakker te krijgen.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Voornamelijk Blues(rock), 50’s,60’s,70’s.
(Joe Bonamassa, Gov’t Mule, BB King, CCR, The Eagles, Jerry Lee Lewis enz.)

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik werk als Theatertechnicus in Het Kielzog Theater in Hoogezand.

Vraag 12: Patrieck Poker: Je hebt nog niet zoveel gespeeld maar wat zijn je sterke punten in het spelletje en hoe ga je die inzetten bij de SV?
Ik heb inderdaad nog niet zoveel gespeeld. Ik voelde mij eerst niet helemaal op mijn plek, en mijn werk vraagt ook veel tijd (vooral in de weekenden). Ik denk dat ik nog een beetje weer in het spelletje moet komen om mijn sterke punten te weten, maar volgens mij heb ik wel een oogje voor een mooie steekpass en kan ik wel een beetje humor binnen het team brengen.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Rick Kaijser: Ik hoorde dat je voor dit seizoen nog nooit gevoetbald had, Wat is je reden geweest en hoe bevalt het je?

Percijn bedankt voor het invullen van de vragen, we wensen je veel succes toe bij Mussel 3 en hopen dat jullie binnenkort ook de tweede overwinning mogen pakken. Rick Kaijser jij bent volgende week aan de beurt en kan de vragen binnenkort verwachten. Iedereeen alvast een sportief weekend toegewenst.