Vragen (V)uurtje Rick Kaijser

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is de links back van Mussel 3 aan de beurt.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Ik voetbal bij Mussel omdat het een gezellige vereniging is. Gezien mijn ‘kwaliteiten’ val ik niet zo snel door de mand bij het 3e elftal.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Altijd rugnummer 5.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Met de blijdschap van het winnen van een wedstrijd heb ik nog geen ervaring. Toch ken ik wel een soort van winstgevoel. Dit is wanneer de tegenstander niet de dubbele cijfers haalt.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
FC Groningen, altijd leuk om aanwezig te zijn bij een wedstrijd van de FC. Al mogen ze wel wat beter gaan spelen vind ik.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
Tot nu toe het Noordlease stadion waar de FC zijn wedstrijden speelt.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Arjan Robben, met zijn snelheid en dribbels kan hij elke verdediger passeren.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Ik ben lid van de muziekvereniging in Musselkanaal waar ik elke donderdag en vrijdag met veel plezier muziek maak.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Mijn favoriete maaltijd is een gehaktbal met patat in de kantine van SV Mussel.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Nergens voor.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Ik luister graag naar de radio waar top 40 muziek gedraaid wordt. Niet specifiek een band of groep.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik volg de opleiding HBO bedrijfseconomie, daarnaast heb ik een eigen zaak, Kaijser administratiekantoor waar ik de boekhouding verzorg voor ondernemers in de regio.

Vraag 12: Percijn Poker: Ik hoorde dat je voor dit seizoen nog nooit gevoetbald had, Wat is je reden geweest en hoe bevalt het je?
Percijn, bedankt dat je mij gekozen hebt. Na een serieus gesprek met Werner Wever van het 3e elftal heeft hij mij weten over te halen om de positie van linksback in te vullen. Tot nu bevalt het mij erg goed en hoop ik nog veel wedstrijden te spelen voor het 3e elftal.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Ik heb een vraag aan Willine Wever, ze werkt in de kantine. Willine, bij een frikandel speciaal, maken jullie dat sneetje voordat hij de frituur in gaat of gebeurt dat pas nadat hij gefrituurd is.

Rick bedankt voor het invullen van de vragen. Volgende week is Willine Wever aan de beurt. Willine je kan de vragen binnenkort verwachten. We wensen iedereen alvast een sportief weekend toe.