Vragen (V)uurtje Ronnie Kluitenberg

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is Ronnie Kluitenberg aan de beurt, de rechtsback van SV Mussel 3.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Er vrienden van mij spelen, en ik graag weer wou sporten in een gezellige omgeving.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Heb niet echt rituelen, bakkie koffie voor de wedstrijd volstaat voor mij meer dan voldoende.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Over winnen kunnen we nog niet meepraten met ons 3e elftal, maar als we verloren hebben dan bepaald de manier waarop we verloren hebben wel hoe voor mij de pet staat.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
Ajax, ben al zo lang ik me kan heugen supporter van Ajax.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
Dat vindt ik toch de Kuip ondanks dat dat het stadion van Feyenoord is.
De Kuip heeft toch wel eigenschappen (sfeer) van een echte voetbal tempel.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Wesley Sneider, zijn wilskracht en inzicht in en voor het spelletje.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Klussen, tijd besteden aan mijn gezin (en af en toe vissen).

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Mosselen met groente.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Nergens voor, tenzij er iets aan de hand is.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Nederlandstalige muziek.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik ben Technisch Account Manager voor een firma die gereedschappen en machines verkoopt voor de verspanende industrie.

Vraag 12: Len groenewold: Ronnie Kluitenberg, Wat heeft je doen besluiten te gaan voetballen? Aangezien je fanatiek wielrenner was, en waarom bij de SV Mussel?
Ik heb vanaf mijn 14e t/m 20e aan wielrennen gedaan op semi prof niveau, dat is toch een sport waarbij je vooral veel alleen sport (trainen 20 uur per/week). Toen ik daarmee gestopt ben heb ik een poosje gevoetbald bij het 1e van Germanicus zaterdag, en daarna nog 3 jaar op amateur niveau aan wielrennen gedaan. Eind 2015 kreeg ik een andere baan en was onze dochter op komst toen heb ik besloten om met wielrennen te stoppen, echter wou vorig jaar toch graag weer sporten en vertelde Jan Kremer mij dat er een 3e elftal kwam bij SV Mussel waar ook enkele vrienden/bekenden van mij gingen spelen. Zodoende ben ik bij de SV terecht gekomen en  ik heb het er prima naar mijn zin.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Patrieck Poker, waarom speel je bij SV Mussel en waar sta je liever op doel of in het veld en waarom?

Ronnie bedankt voor je antwoorden. Veel succes bij Mussel 3 en wie weet mag jij binnenkort ook een overwinning ervaren. Patrieck Poker, jij kan binnenkort de vragen in je inbox verwachten. Iedereen alvast een sportief weekend toegewenst.