Vragen (V)uurtje Ruben Katoen

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is Ruben Katoen aan de beurt speler van JO17.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Ik voetbal bij Mussel, omdat het de dorp is waarin ik woon en ik speel er al vanaf groep 3.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Ik bereid mij niet echt voor meestal doen we muziek aan in de kleedkamer, en is het altijd erg gezellig met het team.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Als ik win ben ik altijd vrolijk en is het altijd feest, maar als ik verlies is het wel even jammer, maar de volgende keer beter.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
Mijn favoriete voetbalclub is FC Barcelona, omdat ze een topclub zijn met veel goede spelers. En ze spelen altijd goed samen waardoor er veel doelpunten vallen.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
Ik vind het olympisch stadion in Berlijn het mooiste stadion, omdat ik er zelf ben geweest en als je daar binnen bent zie je hoe mooi het is, maar het stadion heeft ook veel mee gemaakt, en dat maakt het ook interessant.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Messi is mijn favoriete voetballer, omdat hij overal zo makkelijk door heen komt, en heel goed kan schieten maar zijn passen komen ook bijna altijd aan.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Mijn verdere hobby’s zijn gamen, mountainbiken.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Wat ik wel het lekkerste vind is spareribs met gebakken aardappels.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Eigenlijk mag je mij wel laten slapen maar als het echt moet voor chocola wel.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Mijn favoriete muziek is wel van lz7 of capital kings.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik ben nu in mijn 1e jaar van maatschappelijk zorg specifieke doelgroepen.

Vraag 12: Willine Wever: Mijn vraag is aan Ruben Katoen. Ruben, ik zag dat je nu soms ook bij het 3e mee voetbalt. Hoe heb je het voor elkaar gekregen om door het 3e gescout te worden?
Het 3e had een keer te weinig man en ik had me al een keer aangeboden voor als zij te weinig man hadden, zodat hun wel konden blijven spelen.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Mijn vraag is aan Bart Kramer, bart waarom heb jij vroeger voor sv mussel gekozen om hier te komen voetballen?

Ruben bedankt voor je antwoorden, ik denk dat jij gisteren wel genoten hebt van FC Barcelona. Voor volgende week is Bart Kramer aan de beurt. Bart je kan de vragen binnenkort verwachten. Iedereen alvast een sportief weekend gewenst.