Vragen (V)uurtje Sam Klop

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is.  Deze week speler van JO17
aan de beurt, Sam Klop. Veel leesplezier.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Ik begon bij SV Mussel te voetballen omdat ik een nieuwe club zocht nadat ik naar dit gebied was verhuisd. Toevallig speelde m’n klasgenoot Scott Huizinga bij SV Mussel waardoor ik snel hier terecht kwam.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Ik eet wat ik lekker vind.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Ik accepteer wat er gebeurt is en probeer het de volgende keer beter te doen.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
Feyenoord, omdat m’n vader ervoor is.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
De Kuip, omdat ik voor Feyenoord ben.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Lex Immers, omdat hij het meest bij mij opviel.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Gamen en eten.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Pizza.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Eten.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Van alles vind ik leuk, ik heb niet echt favoriete muziek.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik zit nu in m’n 3e jaar van de Havo.

Vraag 12: Bart Kramer: mijn vraag is aan Sam Klop, Sam waarom wou je perse bij mussel voetballen en niet bijvoorbeeld bij sellingen, jvv of musselkanaal
Omdat Scott Huizinga hier speelt.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Ik nodig Scott Huizinga uit voor het volgende vragen (V) uurtje, mijn vraag aan hem is: Wat was jouw leukste moment bij SV Mussel.

Sam bedankt voor het invullen van de vragen, volgende week is Scott Huizinga aan de beurt. Je
kan de vragen binnenkort verwachten. Iedereen alvast een sportief weekend toegewenst.