Vragen (v)uurtje Simon Hidding

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom
SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m
Senioren. En van materiaalman t/m de kantine
juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd
wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is
Simon Hidding aan de beurt, die overkwam van SJS.
Wil je weten waarom? Lees dan snel het vragen(v)uurtje.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Het dicht bij huis is en ik graag weer terug naar Mussel wilde.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Niet echt een ritueel. Wat later uit bed, even FIFA spelen goed eten en naar voetbal toe.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Winnen betekent blijdschap en geen gezeur in de kantine. Als je verliest zit je toch altijd narrig in de kleedkamer en na die tijd altijd de vraag van waar ging het nou mis.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
Feyenoord. Toen ik 7 was kreeg ik een shirt van Feyenoord en toen ik ook nog Dirk Kuijt zag spelen was ik helemaal om. Wat een held was dat.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
De Kuip. ik ben er één keer met een wedstrijd geweest, toen ik de energie binnenkwam was ik enorm onder de indruk van de sfeer en de energie in het stadion.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Neymar. Hij kan veel trucjes, scoort makkelijk en gaat altijd voor een goal of geniale oplossing.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Fitness en Fifa18 online. In de vakantie mag ik graag lezen.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Pizza à la vlees bij de Ramses in Musselkanaal, een aanrader.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Nergens voor, ik draai me om en slaap weer door.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Ik luister van alles en vind het meeste wel leuk.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik zit in het examenjaar van bedrijfsadministratie op het Drenthe college in Emmen. Daarnaast werk ik in het Scheper ziekenhuis in Emmen in de horeca.

Vraag 12: Mijn vraag aan Simon: Je speelt nu weer bij SV Mussel. Wat is de reden van je vertrek van SJS (hoger niveau)?
Weer lekker in Mussel voetballen leek me weer mooi. Met jongens waar je vroeger ook altijd mee speelde. Lekker een biertje doen in de kantine. Kortom gezelligheid.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Mijn vraag aan René Brinks: wat heeft je doen besluiten toch nog een jaartje door te gaan bij de SV?

Simon bedankt voor je antwoorden. We wensen je veel succes toe dit seizoen met Mussel 1. De volgende keer is René Brinks aan de beurt, je kan binnenkort de vragen verwachten. Iedereen alvast een fijn voetbal weekend toegewenst.