Vragen (v)uurtje Ties Hemmes

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is Ties Hemmes aan de beurt en een dag later dan dat jullie van ons gewent zijn. Ik had de datum verkeerd ingesteld, maar daarom niet minder leuk om hem als nog te lezen. Vaste en misschien wel de grootste supporter van de SV. Veel lees plezier.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Het een warme en fijne club is met vriendelijke mensen. Bedankt voor wie ik mag zijn in jullie midden. En natuurlijk omdat mijn jongste broertje er speelt (Lars Hemmes)

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Lekker thuis met Ziggo sport of een muziekje. Om vervolgens naar het voetbalveld te rijden. Of om in de auto te gaan stappen op weg naar de wedstrijd.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Als supporter ga ik daar goed mee om. Verliezen winnen of gelijk spelenhoort er nu een maal bij. Al win ik liever natuurlijk. Verliezen is nooit leuk. Maar als de tegenstander gewoon beter is dan is dat zo en heb ik daar vrede mee.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
Nederland: FC Groningen. Buitenland: Bayern Munchen borussia Dortmund en alle britse ploegen. Prachtig voetbal vind ik dat. Ik hoop daar ooit eens naar toe te mogen gaan.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
De Euroborg in Nederland. En in het Buitenland de stadions van de hierboven genoemde ploegen. Al heb ik in het Buitenland nog nooit een stadion van binnen gezien.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Aubameyang. Timo Werner (RB Leipzig) Arjen Robben. Lewandowski.  Gewoon om dat het uitstekende voetballers zijn.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Ik lees graag (sportboeken en over de tweede wereldoorlog) ik ben ook zeer geïnteresseerd in de tweede wereldoorlog. Ik kleur graag (kleurboek voor volwassenen) ik ben de laatste tijd ook aan het puzzelen (legpuzzels) ik kijk graag dvd’s (tweede wereldoorlog en alles met wat de natuur te maken heeft). En een dierentuin of park bezoeken vind ik ook heel erg leuk.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Chinees. Ik mag ook graag uit eten gaan. Vis vind ik ook heel erg lekker.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Een mooie (verre) reis of zo. Of om uit eten te gaan.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Jaren 60 70 en 80. Vooral de tachtiger jaren vind ik leuk. Met name the eagles, dire straits, U2, frank boeijen en boudewijn de groot vind ik super leuk. En zo heb ik er nog wel een aantal.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik werk op zorgboerderij de woldhoeve even buiten Mussel. Dieren vind ik dan ook super leuk.

Vraag 12: Ties Hemmes,Ties,  je bent zowel bij uit en thuis wedstrijden altijd aanwezig samen met je vader en soms je moeder,  daar zijn wij uiteraard erg blij mee als eerste elftal. Maar Ties, wat moet en kan  er na de winterstop beter, en hoe krijgen we die Blonde Parel van Hemmes weer aan het scoren ???
ik zeggen dat het verdedigend nog wel beter mag en kan. We geven soms de doelpunten te makkelijk weg. We hadden moeten en meer punten kunnen hebben. Kortom scherp zijn.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Broer Lars. Hoe stond / zat je langs de kant ten tijde van je blessure van een paar jaar terug?

Ties bedankt dat jij dit jaar ons vragen vuurtje hebt afgesloten. Volgend jaar in 2018 mag Lars Hemmes de startschot geven van het vragen vuurtje. Ook vanaf hier wil ik iedereen alvast een fijn 2018 wensen.