Vragen (v)uurtje Tom Groenewold

Vragen (v)uurtje
In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is Tom Groenewold aan de beurt. Speler van SV Mussel 2 of hoort hij dan toch in de eredivisie thuis? Hij werd voorgedragen door Emiel Mensen en is dus deze week aan de beurt

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?

Omdat mijn broers (Jeroen en Henk-Jan) ook bij Mussel voetbalden, en daarom voetbal ik er ook bij.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)

Ik bereid me niet echt voor. Maar probeer altijd wel van te voren rustig aan te doen.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?

Winnen is mooi, dat vier je met elkaar natuurlijk. Verliezen is niet leuk. Zet er snel een punt achter en richt me dan weer op de volgende wedstrijd.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?

Ajax natuurlijk, waarom goede vraag? Denk dat mijn broers er ook voor waren en dan krijg je het van kinds af aan al mee.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?

Estadio Santiago Bernabéu, mooi groot stadion waar veel publiek in kan.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?

Ronaldinho, wat was hij goed. En altijd een glimlach op zijn gezicht, hij had plezier in het spelletje.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?

Ik ga graag met mijn vrienden om, en op mijn Xbox een spelletje spelen ook wel.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?

Spareribs zoet van de Ramses.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?

Haha ik denk dat het antwoord in vraag 9 wel al staat.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?

Ik hou eigenlijk wel van alle soorten muziek. Maar meestal luister ik top 40 of hardstyle.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?

Ik werk nu bij Emergo, doe ook nog een opleiding en leer voor timmerman.

Vraag 12: Vraag van Emiel mensen: Tom Groenewold. Hoe kan het dat jij op dit moment in het 2e speelt, en niet bij een eredivisie club waar je eigenlijk thuishoort?

Haha, daar hoor ik lang niet. Er zijn vele betere spelers dan mij. Nee heb 5 jaar geleden mijn kruisband afgescheurd. Toen is het berg afwaarts gegaan met mij. Dus misschien spelen we later wel weer samen Emiel in het 3e.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?

Maarten van Beek, waarom ben je terug gegaan op voetbal en hoe is het gelukt om een 3e elftal op been te krijgen?

Tom bedankt voor je antwoorden. We wensen je veel succes toe dit seizoen met Mussel 2. De volgende keer is Maarten van Beek aan de beurt, je kan binnenkort de vragen verwachten. Iedereen alvast een fijn voetbal weekend toegewenst.