Vragen (V)uurtje Willine Wever

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is Willine Wever aan de beurt. Werkt sinds kort in onze kantine.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Laat ik er van maken: Ik werk bij SV Mussel omdat? Ik werk hier omdat het een gezellige vereniging is en ik het leuk vind om achter de bar te staan

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Ik voetbal niet maar doe wel aan volleybal en ook daar hebben we wedstrijden. Voor de wedstrijd kleed ik me om en zorg ik dat ik rustig blijf 😉

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Verliezen is erg jammer, ik focus me dan vooral weer op de volgende wedstrijd en hoe we deze wel gaan winnen. Als we winnen dan drinken we daar eentje op

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
FC Groningen natuurlijk! En waarom? Gewoon omdat ie in de provincie Groningen zit 🙂

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
Tot nu toe die van FC Groningen, omdat dit een van de weinige stadions is die ik van binnen heb gezien, haha

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Kasper Larsen, omdat hij niet lelijk is en bij FC Groningen voetbalt.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Mijn hobby’s zijn muziek maken/luisteren en volleybal.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Pizza!

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Mij kun je beter maar niet wakker maken ’s nachts haha.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Ik luister eigenlijk van alles, meestal Sky Radio. Heb geen favoriete artiest.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik zit nu in het 2e jaar van de opleiding verpleegkundige.

Vraag 12: Rick Kaijser: Ik heb een vraag aan Willine Wever, ze werkt in de kantine. Willine, bij een frikandel speciaal, maken jullie dat sneetje voordat hij de frituur in gaat of gebeurt dat pas nadat hij gefrituurd is.
Het sneetje wordt voor het frituren in de frikandel gemaakt, zo wordt hij extra goed gebakken en ziet hij er beter uit.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?

Mijn vraag is aan Ruben Katoen. Ruben, ik zag dat je nu soms ook bij het 3e mee voetbalt. Hoe heb je het voor elkaar gekregen om door het 3e gescout te worden?

Willine bedankt voor je antwoorden, we wensen je nog veel werk plezier toe in de kantine. Ook succes met je volleybal wedstrijden. Ruben jij kan binnenkort de vragen verwachten. Iedereen alvast een fijn paas weekend gewenst.