VV Drenthina JO17 – SV Mussel JO17

We zijn vertrokken om ongeveer half 9 richting Emmen waar we om half 10 moesten voetballen tegen VV Drenthina. De eerste helft was een best leuke helft om te zien. Er waren aan beide kanten kansen en uiteindelijk maakte wij na ongeveer een kwartier de 0-1. Jesse gaf een bal op Kevin die de keeper afliep en schoot, maar de keeper liet hem los en Kevin draaide hem van de achterlijn in het doel. Verder waren er nog grote kansen voor ons maar het mocht niet baten.

In de rust werden er nog een paar posities gewisseld en daarna begon de tweede helft.

We kregen het niet voor mekaar om de twee nul te maken. Een afstandsschot van Arno die werd tegengehouden. En er werden een paar grote kansen gemist.

Maar lak voor het einde van de wedstijd kreeg de keeper van Drenthina een blessure, in de tijd dat hij werd verzorgd gaf Jan onze trainer een paar aanwijzingen aan sommige spelers. Dat bleek te hebben geholpen want in de laatste 2 minuten kopte Yamile hem door op Rob die liep richting het doel, kapte een man uit en schoot hem erin 0-2. Daarna was het de laatste minuut doorkomen en de corner afslaan en de scheidrechter vloot af. Eindstand 0-2 voor Mussel en de eerste zege zonder tegendoelpunten.

Geschreven door: Rob Manning