Wedstrijdverslag SV Mussel E1

DSCI0555

De aftrap begon, de tegenstander had eerst de aftrap. De tegenstander dribbelde door ons heen en paste veel.

En waren dicht bij het doel en scoorde bij mathe de eerste goal het was dus nu 1-0. Nu hadden wij aftrap, dat ging niet zo best. Want de tegenpartij scoorde weer. Het was nu dus 2-0. Toen hadden wij nog een keer aftrap maar ze pakte af en scoorde nog twee goals. Toen had de scheids gefloten voor rust toen hadden we wat drinken gehad en misschien wel een koekje of snoepje. Toen hadden wij aftrap Mathe liep met Thijs mee naar het tegenstanders goal. Mathe schopte de bal naar Thijs en Thijs scoorde. Toen ging dat nog een keer maar toen was het niet Thijs zijn goal maar met Roy. Toen was het 4-2. De tegenpartij had aftrap en scoorde nog drie keer. De wedstrijd was afgelopen en we hadden verloren met 7-2. Voor ons geen beker meer. Maar het was jammer want Lieke en Sianne waren ziek. En Thijs had zijn eerste wedstrijd gehad en ook nog gescoord.

Daniel Moorlag