Wedstrijdverslag SV Mussel JO13 – Onstwedder Boys JO13

Mussel, 08-09-2018

Nieuwe dag, nieuwe tegenstander en ook een geheel nieuwe ervaring.

Vorige week 15-0 gewonnen, dus met het vertrouwen zat het wel goed.
Tijdens de voorbereiding waren we goed bezig en iedereen zat er lekker in.

Eenmaal begonnen kwamen we er na 2 minuten al achter, dat het deze week toch andere koek was dan de vorige. 0-1 Onstwedde. Geen paniek dacht ik, we hebben een leuk team en we kunnen dit. Het tegengestelde bleek: zo snel als de goal viel, zo snel daalde het zelfvertrouwen ook. Onstwedde liep er zo door heen en liep uit. 0-8 bij rust. Zelf kwamen we er niet aan te pas.

In de rust was de opdracht om de schade beperkt te houden, want niemand wilde afgeslacht worden.

1e minuut van de tweede helft: 0-9. Jammer, maar gek genoeg ging het daarna wel iets beter. Kwamen bijna zelfs nog tot een doelpunt en tikten een paar keer leuk. Er was wat meer strijd! Maar Onstwedde was ondanks dat niet onder de indruk en ging nog even door met scoren om tot een 0-15 eindstand te komen.

Gefeliciteerd Onstwedde. Jammer mien jongens en wichter. Volgende keer weer een wedstrijd.

Ik wil graag het jeugdbestuur en de trainers van Onstwedder Boys er nog even op wijzen dat jullie ploeg te laag is ingedeeld. Dit seizoen zal geen uitdaging voor hen zijn. Deel ze hoger in, dit is beter voor de voor jullie jongens en later dus ook voor de club!

Tot volgende week.