Wedstrijdverslag SV Mussel JO13 – Pekelder Boys JO13

22 september 2018, Mussel

Vandaag stond de eerste competitiewedstrijd op het programma. De bekerperiode hadden we afgesloten met twee overwinningen en een verliespartij, wat heel aardig was. Vandaag moesten we echter tegen een ploeg die alles nog had gewonnen. Spannend potje dus. Toch waren we allen goed van vertrouwen deze wedstrijd tot een goed einde te brengen.

Na het eerste fluitsignaal ging het spel eerst beide kanten op, maar na tien minuten trokken de boys uit pekel het spel meer naar zich toe en dit resulteerde in een 0-1 achterstand. Het spelbeeld bleef hetzelfde, maar onze keeper Sven hield ons nog goed in de race. Jammer genoeg konden we voor rust nog twee goals incasseren.

Johan en ik waren het wel eens. Het was niet fel genoeg en we lieten ons te makkelijk de bal afpakken. Als we dan wel de bal hadden speelden we hem 9 van de 10 keer bij een tegenstander in de voeten. We hadden niet het gevoel dat we dit hoefden te verliezen.

Eenmaal weer begonnen kregen we toch snel twee goals tegen. Zonde, want daarna begonnen we ineens wat feller te worden en scoorde Nathan zelfs nog met het hoofd uit een vrije trap van Daniël. Mooie goal! We kwamen nog wat vaker op hun helft, maar scoren lukte niet meer. In de verdediging stond het daarna wel goed, behalve bij de 1-6.

Positief is dat we het oppakten na onze goal. De koppies gingen omhoog en we gingen er weer tegen aan met z’n allen!  Volgende week weer verder en zo spelen vanaf het begin!