#wijwillenhesjes

Bestand 22-03-17 10 08 25

Lees hier voor meer informatie over de actie

Al 20 jaar trotse hoofdsponsor van de hesjes

We willen het Nederlands voetbal vooruit helpen. Dat doen we met financieel advies, sponsoring en met materialen zoals pionnen en ballen. En niet te vergeten: dé ING trainingshesjes. En die kun jij van ons krijgen. We stellen 25.000 hesjes beschikbaar aan 500 amateurclubs in Nederland.
500 clubs hebben we binnen 24 uur al verblijd met 25.000 hesjes. Daarom verlengen we de actie #wijwillenhesjes We bestellen 10.000 extra hesjes voor nog eens 200 amateurclubs.

Hoe komt mijn club aan hesjes?

• Klik op deze foto, sla deze op en plaats de foto op de social media kanalen van de club en gebruik hierbij #wijwillenhesjes
  • Kun jij niet plaatsen op de social media kanalen van je club? Tip de beheerder!
  • E-mail het postadres van de club én een screenshot van de geplaatste foto op de social media kanalen van de club naar wijwillenhesjes@ing.nl
  • Alle voetbalclubs in Nederland mogen éénmalig deelnemen (namens het bestuur of de webmaster)
  • De eerste 500 inzendingen ontvangen een hesjespakket (50 hesjes) en OP=OP

Website: